Regulament forum ( TEMPORAR )

Distribuiţi
avatar
Lolo`

Mesaje : 37
Puncte : 1370
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/04/2015
Varsta : 21
Localizare : Otelu Rosu

Blocheaza Regulament forum ( TEMPORAR )

Mesaj Scris de Lolo` la data de Mar Iul 25, 2017 2:29 pm

1. Limba oficială este româna. Engleza este tolerată. Postarea în orice altă limbă în afara acestora va fi urmată de rugămintea de a posta în română sau engleză. Postarea repetată în altă limbă poate duce la avertismente.

2.Este permis să-ţi înregistrezi şi să foloseşti doar un cont pe forum. Înregistrarea şi/sau folosirea mai multor conturi pe forum duc la banarea permanentă a acestora. Echipa forumului trebuie să fie informată, fără excepţii, dacă două sau mai multe conturi folosesc regulat, ocazional sau permanent acelaşi IP. Nefăcând acest lucru duce la banarea permanenă a ambelor conturi.

3.După primirea celui de-al 3-lea avertisment, un cont poate fi banat cel puţin 7 zile. În cazuri extreme, chiar mai mult. În cazul unui ban, nu se admite ca userul cu pricina să se înregistreze cu un al doilea cont. Un cont riscă să fie banat permanent dacă userul primeşte din nou avertismente după ce acesta a fost deblocat.

4.Sunt interzise posturile ce au conţinut sau link-uri de tip pornografic, politică extremistă, material imoral şi ofensiv. De asemenea sunt interzise posturile care conţin coduri de activare, crack-uri, hack-uri sau orice altceva de natură ilegală, incluzând pagini de download ilegal şi warez.

5.Nu este permisă postarea de conţinuturi care nu corespund cu tema topicului/secţiunii şi nerespectarea acestei reguli duce la un avertisment. Excepţie fac postările din secţiunea Spam. Acestea includ posturile care doar avertizează nerespectarea unei reguli.

6. Nu este permis să foloseşti un limbaj neadecvat şi/sau insulte.

7. La cererile de GM, la câmpul "Ai citit regulamentul? ", răspundeţi cu DESIGUR!

8. Este interzisă abuzarea de butonul Report.

9. Nu folosiţi limbaj de chat - riscaţi warn.

    Acum este: Mier Oct 17, 2018 12:10 pm